Successen

Wat ben ik toch nog steeds blij hem ontmoet te hebben.
Deze klasbak. Hij was mijn steun en toeverlaat in donkere en onzekere tijden. Gelukkig ben ik er dankzij zijn deskundige hulp en creativiteit weer bovenop. Ik kan mezelf weer redden door zijn adviezen. Ook als mens maakte hij op mij grote indruk. Vanaf meet af aan was er vertrouwen. Ondanks al mijn onvolkomendheden was er respect en waardering voor mijn persoontje. Ook complimenten.

Zelfs gelijkwaardigheid. Nooit las hij mij de les en was eerder positief. Zijn meedenken, inleven, meevoelen gaf mij kracht. Al met al is mijn bewondering dus voor zijn aanpak “enorm” voor mij was hij een warme man en uiterst betrouwbaar. Gaf oplossingen, en daarbij wist hij mijn schulden te halveren. Dankbaarheid is op zijn plaats want mijn leven heeft weer kleur en glans gekregen.

Ivan ik ben je zeer erkentelijk en wens je alle goeds en veeeel geluk in de toekomst !!

PK, Goirle

“Na een lange periode van veel onrust, stress en onzekerheden heeft Ivan met zijn positiviteit en daadkracht mij het vertrouwen gegeven om weer “de regie over mijn leven” te nemen. Vol energie kijk ik naar de toekomst. Door het maken van doelgerichte en concrete plannen is er overzicht en rust gekomen. Met als resultaat een ijzersterk ouderschapsplan!”

MT, Zeist

“Ivan is een openhartige man die helpt vanuit zijn hart. Alles wat hij zegt meent hij oprecht en is zonder oordeel. Je kunt gewoon jezelf zijn.”

RV, Tilburg

“Ivan is eerlijk en doortastend met passie om vooruitgang te boeken. Makkelijk in de omgang en geeft advies op dat vlak waar nodig. Niet altijd perse wat je wilt horen. ”

EB, Made

“Binnen een paar uur heeft Ivan mij de moed gegeven en de wil om mijn shit op te lossen en het niet langer voor me uit te schuiven. Hij is oprecht gedreven om mensen te helpen met schulden. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

BG, Amsterdam

Menu