Het bestuur

JIJ?

Stichting Netto Leven is op zoek naar een secretaris.
Heb jij interesse, of wil je meer over deze functie weten? Meld je dan hier aan:

Ivan Otten

Een Netto Leven gaat niet over het omgaan met schulden. Het gaat over de regie nemen en omgaan met tegenslagen. Ivan heeft zelf mogen ervaren hoe het is om door tegenslagen in de schulden terecht te komen. In korte tijd raakte hij alles kwijt. Bedrijven, woonhuis, kwam in de WSNP, kreeg een burn-out en zijn relatie liep op de klippen met een kind van een paar maanden. Heftig, maar leerzaam. Ivan wil zijn ervaringen en daadkracht nu inzetten om te voorkomen dat anderen in de problemen komen.
Tevens legt Ivan hele structuren bloot binnen ons reguliere systeem die je zullen verbazen. U kunt Ivan ook boeken als spreker. Boek hem hier 

Marjolijn Roll

Marjolijn heeft zich de afgelopen tien jaar met veel plezier, passie en energie ingezet als projectmanager. Totdat het moment kwam dat het plezier verdween en haar baan weliswaar salaris opbracht, maar vooral veel energie kostte. Nu neemt zij bewust de tijd voor bezinning en is er ruimte om aandacht te schenken aan dingen die ze belangrijk vindt. Zoals de Stichting Netto Leven, waarvoor zij zich graag wil inzetten als bestuurslid.

Etienne de Laat

“Etienne is energiek, gedreven en sociaal. In 2003 startte hij zijn carrière bij een accountantskantoor in Tilburg. In 2012 vertrok hij naar China om de Chinese taal te studeren en uiteindelijk te werken voor een multinational in de textiel industrie als Financial Controller en Business consultant. Hij was daarnaast actief als penningmeester voor de Nederlandse Vereniging en 5A+ Toastmaster Club in Shanghai.

Sinds 2017 is Etienne samen met zijn Chinese vrouw weer terug in Nederland. De rol als Business consultant beviel hem zo goed dat hij vol passie aan de slag ging met een ICT opleiding en werkt nu aan een project voor KLM. Voor Stichting Netto Leven gaat Etienne, naast het penningmeesterschap, de automatisering verbeteren waardoor het bestuur zich volledig kan focussen op het doel van de stichting.”

Menu