Voor wie is Netto Leven?

Netto Leven helpt je met je schulden middels mentorschap

Je hebt schulden maar je krijgt geen hulp. Je komt er niet voor in aanmerking of je schaamt je ervoor om het te vragen. Je bent niet alleen. Een op de vijf Nederlanders heeft te maken schulden. Dit varieert van mensen die rood staan en rekeningen laten liggen, tot mensen die in nood verkeren. Ze hebben meerdere schulden en hebben moeite om rond te komen. Veel van deze mensen krijgen geen hulp.

Het hebben van schulden heeft enorme gevolgen. Door de constante stress en het gepieker lukt het niet meer om problemen het hoofd te bieden. De leefstijl van mensen met schulden wordt ongezonder en er ontstaan lichamelijke of psychische klachten. Mensen belanden in een neerwaartse spiraal waar je bijna niet meer uitkomt. Voor deze mensen zijn wij er.

Wij helpen mensen met schulden die:

  • door omstandigheden buiten hun invloedssfeer in de problemen zijn geraakt.
    Denk bijvoorbeeld aan echtscheiding, diefstal, malafide hulpverleners, oplichting, baanverlies, financiële tegenvallers of jarenlange trajecten bij gemeenten.
  • verstrikt zijn geraakt in het web van regels en protocollen zonder uitzicht op verbetering.
  • de sociale kaart niet kennen en niet zelfredzaam zijn.

Zoek je hulp maar sta je overal voor een dichte deur? Of houd je uit schaamte je problemen voor jezelf. Stel het niet langer uit. Zet vandaag nog de eerste stap. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. We drinken samen een kop koffie, luisteren naar je verhaal en leggen je uit hoe we jou kunnen helpen.

Menu